2012. május 27., vasárnap

Trust 16529 Widescreen digitalizáló tábla


Már régóta terveztem, egy digitális tábla vásárlását. Mivel szeretek rajzolni, és a photosopolás is közel áll hozzám, nem kellet sokáig győzködnöm magam, hogy a kettőt egyszerre használhassam. Mivel digitális rajznál sokkal több, a lehetőségünk, a szerkesztéshez, (a színezés, előtér háttér egyszerű cseréje, a kép utólagos korrekcióját is beleértve, nem beszélve arról, hogy bármennyit radírozhatunk :) )így mindenképp foglalkoztatott az, hogy kipróbálhassam. 
Végül is a Trust táblájára esett a választásom, és bár sok viszonyítási alapom nincsen, egyéb táblákhoz képest, mégis úgy érzem, egy remek ár-érték kategóriájú egyszerű felépítésű készüléketvásároltam
A csomagban található egy ergonomikus vezeték nélküli 2 gombos toll 1024 fokozatú nyomásérzékenységgel, valamint külön tartó a toll tárolásához, Széles képernyőméret-támogatás az optimális használat érdekében; normál monitorokhoz is megfelel, 21 extra, közvetlenül elérhető, programozható puha nyomógomb, Átlátszó lap a képek átrajzolásához, Tartozék szoftver rajzok készítéséhez valamint képszerkesztéshez.

Felbontás
2000 LPI
Oldalarány
16:9
Nyomásérzékenységi szintek száma
1024
Aktív terület (toll)
250 x 150 mm
Csatlakozók
USB
Programozható gombok száma
21 db


Az eszköz könnyen kezelhető, kis gyakorlással hamar elsajátítható a kezelése. nehézséget, csupán a toll majdnem derékszögbe döntése jelenti, mivel a nyomásérzékeny tollhegy csak így tud megfelelően működni.
Úgyhogy igazából itt csak ezt az új tartást kell megszoknunk.
Maga a munkafelület elég nagy,kényelmes használatot tesz lehetővé...

Ez pedig az első tollvonások eredménye.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése